Aktualno

INFINITY professional pet care by Nina

17. november 2020

INFINITY professional pet care by Nina je prva v Sloveniji oblikovana naravna kozmetika za pse in mačke, ki je nastala v sodelovanju z vodilnim italijanskim proizvajalcem kozmetike za hišne ljubljenčke. Pod kozmetiko je podpisana Nina Pečlin, mednarodno certificirana frizerka za pse in mačke ter lastnica pasjega salona Lucy. Šamponi INFINITY professional pet care by Nina so posebej oblikovani in pripravljeni za profesionalno in kvalitetno nego psov in mačk. Kolekcijo sestavljajo čistilni šamponi za dlako in kožo, negovalni šamponi za različne strukture in barve dlake kot tudi zdravilni šamponi za pse, ki uspešno odpravljajo in preprečijo zdravstvene težave dlake in kože. Kozmetika je primerna tako za profesionalno kot tudi domačo uporabo. 

Šamponi za pse INFINITY professional pet care by Nina vsebujejo različne negovalne sestavine, ki ohranijo naravno vlažnost kože in dlaki podarijo prožnost in voljnost za oblikovanje ter dlaki povrnejo naravno strukturo. Med sestavinami, ki jih boste našli v naših šamponih so tudi izvlečki zelene gline, ognjiča, kamilice, slezenovca ter najpomembnejše sestavine, ki ohranjajo naravno vlažnost kože in dlake kot so rastlinski kolagen, keratin, kompleks vitamina B,...

UPORABA: Šamponi INFINITY professional pet care by Nina za pse so 10-kratni koncentrati, kar pomeni, da iz 250 ml koncentriranega šampona dobimo 2,5 l šampona za kopanje psov.


nazaj na seznam