Ponudba

STRIŽENJE IN TRIMANJE

Uporabljamo profesionalno opremo, ki je za psa varna in neškodljiva. Danes se vse več lastnikov psov odloča za striženje svojega ljubljenčka s strojčkom. Razlog je povsem utemeljen, saj je na kratko postrižen kuža nezahteven za urejanje doma. Moramo se zavedati, da vsi psi niso primerni za striženje s strojčkom. Nekaterim lahko tovrstno striženje celo škoduje. Kljub temu se pri odločitvi dogovorimo in upoštevamo želje, a potrebno se je zavedati, da bom, kot pasja frizerka naredila vse, da bo psu kar se da udobno in ne bom ogrožala njegovega zdravja in počutjaŠkarje skoraj vedno uporabljamo pri krajšanju dlake na tačkah, gobčku in repu, torej tudi pri psih, ki jih brijemo. Pse, ki strižemo s škarjami, jim strižemo naravno linijo telesa. 

Trimerje vedno uporabljamo samo v smeri rasti dlake, da zagotovimo popolnoma nebolečo odstranitev s kožuha. Postopek je priporočljivo ponavljati na vsake 8.tednov.


Ste vedeli?

Trimanje je strokovni izraz za odstranjevanje odmrle dlake pri psih s trdo, žimasto dlako. Pri trimanju vedno odstranjujemo le najdaljšo dlako.