Lep kuža - srečen kuža

Pozdravljen obiskovalec, sem Anja Kernc in sem pasji inštruktor z licenco, učenka metode Tellington TTouch ter certificirana pasja frizerka.

Izobraževanje za pasjega inštruktorja sem opravila pri Kinološki Zvezi Slovenije, klasičnemu šolanju in vzgoji psov pa zadnjih nekaj let dodajam še metodo Tellington TTouch, kjer sem opravila izobraževanje 1. in 2.stopnje leta 2015.

Izobraževanje za pasjega frizerja sem opravila pri priznani mednarodni certificirani pasji frizerki Nini Pečlin, svoje znanje pa nadgrajujem na webinerjih in seminarjih.

Psi so sicer pomemben del mojega življenja že vse od otroštva. Ljubezen je skozi čas samo še rasla in se krepila. Sama imam dve psički, trinajst letno Belo, pasme Lhasa Apso in deset letno Simbo, ki je pasme Mehkodlaki pšenični terier. Obe pasmi zahtevata kar precejšno nego. Zato sem imela ob njima možnost videti, kakšne vrste nege lahko nudimo psu in kaj vse je ob tem pomembno, meni kot lastniku.

Pri delu v pasjem salonu skrbim za higieno delovnega orodja in površin z rednim čiščenjem in razkuževanjem. Pri svojem delu uporabljam v Sloveniji oblikovano kolekcijo naravne kozmetike INFINITY professional, ki zajema čistilne, negovalne kot tudi zdravilne šampone. Tako lahko najbolj kvalitetno opravim storitev, ki je prilagojena in varna za vašega 4-nožnega prijatelja. Čas in pozitivno naravnan odnos do psa sta osnova za dobro in natančno opravljeno delo, pri katerem se zanašam zgolj na preverjene in kakovostne izdelke. Zelo dobro se namreč zavedam, da je vaš kosmatinec del družine, zato v salonu z njim počnem tako kot da bi bil moj.

Rezervacije

Rezervirajte termin svojemu hišnemu ljubljenčku
Rezerviraj termin

Aktualno

Letni dopust

Obveščam vas, da imam letni dopust od 21.6. do 5.7.

Preberi več

INFINITY professional pet care by Nina

INFINITY professional pet care by Nina je prva v Sloveniji oblikovana naravna kozmetika za pse in mačke, ki je nastala v sodelovanju z vodilnim itali...

Preberi več